فرهادی:
جایزه مصطفی(ص) مشوق دانشمندان و بنمایه تقویت همکاریهای علمی جهان اسلام است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آستانه اعطای جایزه مصطفی(ص) با ارسال پیامی، از این اقدام علمی و فناوری تقدیر و اعلام کرد: جایزه مصطفی(ص) مشوق دانشمندان و بنمایه تقویت همکاریهای علمی جهان اسلام است.
به گزارش روابط عمومی و به نقل از فارس، محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آستانه اعطای جایزه مصطفی(ص) با ارسال پیامی از این اقدام علمی و فناوری تقدیر کرد.
در متن پیام فرهادی که در اختیار دبیرخانه جایزه مصطفی(ص) قرار داده شده، آمده است: جای بسی خوشحالی و خرسندی است که این جایزه به نام پیامبری عظیم الشأن نام گرفته که فرموده است: «العلم میراثی و میراث الانبیاء من قبلی»: علم میراث من و میراث پیامبران پیش از من است.
فرهادی در این پیام ادامه داد: هم اکنون که فرصت معرفی چند چهره علمی دنیای اسلام به جهانیان از طریق اعطای جایزه مصطفی(ص) در اختیار کشور عزیزمان قرار گرفته است، جا دارد با عزم ملی و دینی و با ارتقای جایگاه علم و فناوری و نیز ترفیع مقام محققان، عالمان، اعتباری مضاعف به این رویداد و اقتداری دو چندان به نام این جایزه ببخشیم.
وزیر علوم اعلام کرد: بی شک نتایج این اقدام ابتکاری نه تنها مشوقی برای دانشمندان جهان اسلام برای توسعه علم و فناوری است، بلکه بن مایهای برای تقویت و ایجاد فضای تعامل و همکاری های علمی دنیای اسلام است که حاصل آن افزایش سهم کشورهای اسلامی در تولید علم و فناوریهای نوین جهانی است.
فرهادی در این پیام آورده است: امید است ما ملت مسلمان با پیروی از آموزه های دینی و بهره گیری از سیره پیامبرعظیم الشان اسلام که همیشه علم و دانش را سرلوحه امور خود قرار می دادند و رسولی که رسالتشان جز توصیه به علم و ایمان نبود، بتوانیم با حرکت در مرزهای دانش و فناوری و با بهره گیری از علوم و فنون جدید، نقش مهم و اثرگذاری در سطح دنیا داشته باشیم و به مرجعیت علمی در منطقه و جهان برسیم. وظیفه خود می دانم از برگزار کنندگان، داوران و حامیان این جایزه قدردانی و تشکر کرده و به برگزیدگان محترم نیز تبریک و تهنیت عرض کنم.