ایجاد تنوع در غذای دانشجویی/ استقبال دانشجویان از رستوران‌های آزاد

 

ایجاد تنوع در غذای دانشجویی/ استقبال دانشجویان از رستوران‌های آزاد

 

ایجاد تنوع در غذای دانشجویی/ استقبال دانشجویان از رستوران‌های آزاد

رئیس سازمان امور دانشجویان از افزایش کیفیت غذای دانشجویی خبر داد و گفت: با راه‌اندازی رستوارن‌های نیمه آزاد در دانشگاه‌ها، تنوع و کیفیت غذای دانشجویی افزایش یافته است.

مجتبی صدیقی با اشاره به ارتقاء کیفیت غذای دانشجویی گفت: نیاز ما به بودجه غذا با قیمت یارانه‌ای، حدود یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در سال است اما آن چیزی که سازمان مدیریت در بوجه عمومی کشور به این موضوع اختصاص می دهد، کمتر از ۵۰۰ میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: طبیعی است که دانشگاه‌ها تلاش می کنند با اختصاص بودجه دیگر بخش‌ها در بخش تغذیه، این بخش را تامین کنند.

رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: برهمین اساس برنامه ایجاد تنوع غذایی را پیش بینی کرده‌ایم، دانشجویان ما آمادگی دارند که غذایی با کیفیت بهتر و تنوع بیشتر دریافت کرده و احتمالا قدری هزینه بیشتری پرداخت کنند.

وی افزود: قیمت غذای متوسط دانشجویی کمتر از هزار تومان و غذای کم هزینه، غذاهای متوسط و پر هزینه نیز در همین حد و کمی بیشتر است.

صدیقی ادامه داد: ما قطعا غذای یارانه‌ای را دنبال می کنیم اما این حق دانشجویان است که اگر بشود، با یک مقدار پرداخت بیشتر، غذایی با کیفیتی بهتر دریافت کنند، با ایجاد تنوع غذایی در بخش نیمه یارانه‌ای دانشجویان با پرداخت مبلغی بیشتر از غذای یارانه‌ای، امکان انتخاب دارند.

وی افزود: در حال حاضر دو الی ۳ سالی هست که رستواران‌های نیمه آزاد در درون دانشگاه‌ها مشغول به کار شدند و استقبال دانشجویان نیز از این رستوران‌ها زیاد بوده است.

صدیقی یادآورشد: ضمن اینکه تلاش می‌کنیم از جهت تأمین اعتبارات برای غذای یارانه‌ای بیشترتلاش کنیم. فکر می‌کنیم این امکان باشد که با تنوع بیشتر سرویس بهتری به دانشجویان ارایه شود.

وی تأکید کرد: ما هر دو مسیر را (غذای یارانه‌ای و نیمه یارانه‌ای) را دنبال می کنیم چون اگر تعداد غذا کم شود، کیفیت بیشتر می‌شود امیدواریم این تنوع تا حدی کیفیت را افزایش دهد.

منبع: mehrnews.com