اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال جهت تکمیل خوابگاه متأهلی دانشگاه کوثر - دانشگاه کوثر
اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال جهت تکمیل خوابگاه متأهلی دانشگاه کوثر
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کوثر، در راستای اجرای تفاهمنامه منعقد شده بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ستاد اجرایی فرمان امام، مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل خوابگاه متأهلی ۳۰ واحدی این دانشگاه اختصاص یافت.
دکتر محبوبه معین مقدس، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص تامین خوابگاه متاهلی برای دانشجویان دانشگاه کوثر گفت: با انتقال یک ساختمان نیمه تمام از شورای اداری به دانشگاه کوثر، اقدامات لازم جهت ساخت خوابگاه متاهلی در دانشگاه، با هدف رفع بخشی از نیاز اساسی دانشجویان متأهل به مسکن و فراهم آوردن بستری مناسب برای آرامش و موفقیت تحصیلی آنان شروع شد.
وی با ارائه گزارش کوتاهی از پیگیری های صورت گرفته جهت تخصیص اعتبار به این پروژه افزود: با حمایت وزارت علوم و ستاد اجرایی فرمان امام، در راستای اجرای تفاهمنامه منعقد شده بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ستاد اجرایی فرمان امام، مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل خوابگاه متأهلی ۳۰ واحدی این دانشگاه تخصیص داده شده است.
وی اظهار امیدواری کرد: با تخصیص این بودجه، عملیات ساخت این پروژه شتاب خواهد گرفت و امیدواریم امکان بهرهبرداری از این مجتمع خوابگاه متاهلی در آیندهای نزدیک فراهم شود و قطعا این اقدام، گامی مهم در جهت توسعه فضاهای رفاهی و حمایتی از دانشجویان دانشگاه است.