اخبار دانشگاه-برگزاری جشنواره آشپزی و کیک پزی به مناسبت دهه فجر در دانشگاه کوثر - دانشگاه کوثر
اخبار دانشگاه-برگزاری جشنواره آشپزی و کیک پزی به مناسبت دهه فجر در دانشگاه کوثر
![اخبار دانشگاه-برگزاری جشنواره آشپزی و کیک پزی به مناسبت دهه فجر در دانشگاه کوثر](/documents/38778/0/1451_1632.jpg/364bf70a-9d0b-ec73-8b47-650a21d939db?t=1684755441458&download=true)
برگزاری جشنواره آشپزی و کیک پزی به مناسبت دهه فجر در دانشگاه کوثر
![](/documents/38778/39655/1451_1632.jpg/06ea628a-2230-64f4-9608-8a2ab4be4032?t=1684755693971&download=true)
به مناسبت ایام مبارک دهه فجر جشنواره آشپزی و کیک پزی با حضور پرشور اعضای هیأت علمی، کارکنان، اساتید مدعو و داوران در سالن اجتماعات دانشگاه کوثر برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کوثر، در ششمین روز از ایامالله دهه مبارک فجر به همت امور فرهنگی و اجتماعی، جشنواره آشپزی و کیک پزی با استقبال خوب اعضای هیأت علمی، کارکنان و اساتید مدعو در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.
در این مسابقه 5 نمونه غذا و 7 نمونه کیک و شیرینی با هدف آشنایی خانوادهها با ارزشهای غذایی و پخت غذاهای سالم سنتی و ایرانی کم هزینه عرضه شد.
داوران پس از بررسی مواردی همچون کیفیت غذا، طعم و مزه، پخت غذا، تزئین و دورچین غذا، تزئین میز و ارزش غذایی نفرات اول تا سوم را در دو بخش آشپزی و کیک پزی مشخص نمودند.
در بخش آشپزی "مسعود همتی" با غذای یخنی، "زهرا ایزانلو" با غذای کوکو و "مونا عزیزی" و "زیبا ارجمندزاده" با غذای کشک بادمجان به ترتیب حائز مقامهای اول تا سوم شدند.
در بخش کیک و شیرینی "لیلا شعبانی" با کیک هویج، "هدیه قربانینسب" با کیک قرمز و "نسیبه محمدزاده" با مسقطی مقام اول تا سوم را کسب نمودند.