جشن با شکوه بعثت در دانشگاه کوثر

با همت مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی به مناسبت تبریک مبعث پیامبر(ص)، جشن با شکوه بعثت با هدف بزرگداشت عید مبعث پیامبر اکرم (ص)، با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه کوثر در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کوثر، این مراسم شامل برنامه‌های متنوعی از جمله: تلاوت قرآن کریم، اجرای سرود ملی، سخنرانی، مسابقه ، مولودی و اهداء جوایز بود.

در این مراسم آقای حجت الاسلام والمسلمین اسدی با تبریک این عید خجسته به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی در بخشی از سخنانش از عید مبعث به عنوان بزرگترین و مهم ترین رویداد تاریخ مسلمانان یاد کرده و افزود: بعثت روز احیای کرامت انسان و آشنایی با آموزه های وحیانی خداوند است.

وی در بخش دیگر از سخنانش با بیان داستان‌های قرآنی به شناخت و پیروی از مکتب رسول اکرم (ص) تأکید کرد.

استاد اسدی اذعان داشت: معجزات پیامبر اکرم(ص) سه نوع می باشد;

نوع اول: مربوط به اجرام آسمانی است.

نوع دوم: معجزات مربوط به جمادات و نباتات.

نوع سوم : معجزاتی که در حیوانات ظاهر شده است.

حجت الاسلام اسدی در بخش پایانی سخنانش با تأکید بر اهداف بعثت اظهار داشت: مبعث فرصت دوباره بازگشت به فطرت انسان است، بعثت برای تعلیم و تزکیه مردم، تحکیم وحدت انسان‌ها و ترویج فضائل اخلاقی است.

شایان ذکر است اجرای مسابقه، اهداء جوایز و مولودی خوانی توسط "حاج آقا محراب" از مداحان استان از دیگر برنامه‌های این جشن بود

.