خدمات مرکز - scc
خدمات مرکز
-کنترل و حفظ سلامت مواد غذایی از طریق:
کنترل بر بهسازی و بهداشت مراکز تهیه ،تولید و توزیع و فروش مواد غذایی.
نظارت بر سلامت کارکنان مراکز تهیه، توزیع و نگهداری و فروش مواد غذایی
نظارت بر اخذ کارت بهداشت پرسنل مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی بر اساس ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی آشامیدنی و آرایشی.
ارتقاء آگاهیهای بهداشتی کارکنان مراکز تهیه و توزیع و نگهداری مواد غذایی.
حفظ سلامت دانشجویان، اساتید و کارکنان
اارائه خدمات سرپایی درمان مانند اندازه گیری فشارخون، قند خون، درصد اکسیژن اشباع خون، معاینات بینایی بوسیله تابلوی E الکترونیکی، درجه حرارت بدن، قد، وزن، محاسبه BMI
مبارزه و کنترل حشرات و جوندگان موذی با اولویت بهسازی.
- نظارت بر بهداشت اماکن عمومی دانشگاه اعم از خوابگاه ها، سالن های ورزشی و ...
- نظارت بر دفع بهداشتی زباله و کنترل فاضلاب
-رسیدگی به شکایات بهداشتی و موارد ارجاع.
- تهیه وتدوین بروشور های آموزشی مرتبط با مسائل بهداشتی.
-نظارت بر گندزدایی اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی.
-کنترل مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک و ارسال آن به آزمایشگاه و معدوم نمودن مواد غذایی فاسد بر اساس دستورالعمل های مربوطه
-اقدامات لازم در شرایط اضطراری و کنترل بحران
-شرکت در جلسات بازآموزی و سمینارها طبق دستورالعمل های مربوطه
-شرکت در طرح های ملی و کشوری جهت هماهنگی لازم برای پیشبرد اهداف بهداشتی
-آموزش بهداشت محیط به دانشجویان و کارکنان
-همکاری در طرح پایش سلامت دانشجویان و کارکنان
-ارائه پیشنهادات و راهکارها جهت رفع نواقص بهداشتی و انجام پبگیری های مربوطه
- آشنایی دانشجویان و کارمندان با واحد بهداشت محیط