برگزاری آیین اختتامیه اولین رویداد مسئله محور پاک بانو - دانشگاه کوثر
برگزاری آیین اختتامیه اولین رویداد مسئله محور پاک بانو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کوثر، آیین اختتامیه رویداد پاک بانو با محوریت پیشگیری از اعتیاد و آسیبهای اجتماعی در میان زنان و دختران، روز چهارم اردیبهشت با حضور دکتر علیمحمد زنگانه معاون محترم پیشگیری و درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، دکتر ابوالفضل مرشدی مدیر کل دفتر سیاستگذاری فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر معین مقدس رئیس دانشگاه کوثر و تیم های شرکت کننده در این رویداد برگزار شد.
دکتر معین مقدس ضمن خیرمقدم به مهمانان این رویداد گزارش مختصری از روند اجرایی این رویداد ارائه داد و گفت: این رویداد، که با هدف توانمندسازی زنان و دختران در مقابله با چالشهای اعتیاد و آسیبهای اجتماعی در میان زنان و دختران طراحی شده و طی این رویداد، در مراحل گوناگون به بررسی و ارائه راهکارهای مؤثر در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی پرداخته شده است.
وی با اشاره به مخاطبان رویداد افزود: در این رویداد به دنبال این هستیم که با ایجاد یک جامعه نخبگانی به نقش خود در جامعه عمل کنیم و بتوانیم با راهکارهای علمی و اثربخش به حل مسائل نوپدید جامعه مدرن و امروزی بپردازیم.
در ادامه این مراسم دکتر مرشدی ضمن تقدیر از عوامل اجرایی رویداد، اظهار داشت: گاهی اوقات بهتر است که خودمان به حل مسائل و آسیبهای اجتماعی دور و اطراف خود نظر کنیم و به دنبال راهکارهای موثر برای آن باشیم تا اینکه منتظر قهرمانی بمانیم که از راه برسد و مشکلات ما را حل کند.
وی با اشاره به سه ضلعی، جامعه، دانشگاه و دولت افزود: تمامی این ارکان بایستی به درستی نقش خود را ایفا کنند تا بتوانیم جامعهای رو به رشد داشته باشیم و در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی جامعه و دانشگاه بایستی بیشتر از دولت باشند.
همچنین در ادامه رویداد دکتر علی محمد زنگانه معاون محترم پیشگیری و درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور به ایراد سخنرانی پرداخت و ضمن تقدیر از تلاشهای دانشگاه کوثر، بر لزوم گسترش چنین رویدادهایی تأکید کرد.
وی گفت، همکاریهای بیندانشگاهی و نقش دانشگاهها در فرهنگسازی و کاهش آسیبهای اجتماعی در میان زنان و دختران میتواند بسیاری از آسیبهای اجتماعی را حل کند و این رویداد، نقطه آغازی برای برنامههای گستردهتر در آینده و زمینهساز همکاریهای بیشتر در حوزههای اجتماعی و فرهنگی خواهد شد.
به گزارش کمیته علمی و اجرایی رویداد، در این مراسم، شرکتکنندگان در قالب ۱۵ تیم رقابتی به ارائه برنامهها و طرحهای نوآورانه برای پیشگیری از اعتیاد و آسیبهای اجتماعی پرداختند. سپس با ارزیابیها و داوری تخصصی، سه تیم ژن کاوان اعتیاد، نویان هیربد اترک و همتا به ترتیب مقام اول تا سوم را به خود اختصاص دهند. همچنین، دو تیم ستاره امید و خورشید تابان که طرحهای آنها مورد توجه داوران قرار گرفت بود، عنوان شایسته تقدیر را کسب نمودند.