اخبار دانشگاه-برگزاری جشنواره آشپزی و کیک پزی به مناسبت دهه فجر در دانشگاه کوثر

اخبار دانشگاه-برگزاری جشنواره آشپزی و کیک پزی به مناسبت دهه فجر در دانشگاه کوثر

 

برگزاری جشنواره آشپزی و کیک پزی به مناسبت دهه فجر در دانشگاه کوثر

 

به مناسبت ایام مبارک دهه فجر جشنواره آشپزی و کیک پزی با حضور پرشور اعضای هیأت علمی، کارکنان، اساتید مدعو و داوران در سالن اجتماعات دانشگاه کوثر برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کوثر، در ششمین روز از ایام‌الله دهه مبارک فجر به همت امور فرهنگی و اجتماعی، جشنواره آشپزی و کیک پزی با استقبال خوب اعضای هیأت علمی، کارکنان و اساتید مدعو در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

در این مسابقه 5 نمونه غذا و 7 نمونه کیک و شیرینی با هدف آشنایی خانواده‌ها با ارزش‌های غذایی و پخت غذاهای سالم سنتی و ایرانی کم هزینه عرضه شد.

داوران پس از بررسی مواردی همچون کیفیت غذا، طعم و مزه، پخت غذا، تزئین و دورچین غذا، تزئین میز و ارزش غذایی نفرات اول تا سوم را در دو بخش آشپزی و کیک پزی مشخص نمودند.

در بخش آشپزی "مسعود همتی" با غذای یخنی، "زهرا ایزانلو" با غذای کوکو و "مونا عزیزی" و "زیبا ارجمندزاده" با غذای کشک بادمجان به ترتیب حائز مقام‌های اول تا سوم شدند.

در بخش کیک و شیرینی "لیلا شعبانی" با کیک هویج، "هدیه قربانی‌نسب" با کیک قرمز و "نسیبه محمدزاده" با مسقطی مقام اول تا سوم را کسب نمودند.