پیام تبریک دکتر علیرضا حسینی رئیس دانشگاه کوثر به مناسبت سالروز ولادت با سعادت امام رضا(ع)

دکتر علیرضا حسینی رئیس دانشگاه کوثر به مناسبت سالروز ولادت با سعادت امام رضا(ع) پیام تبریکی صادر کرد.
السلام ای حضرت سلطان عشق                       یا علی موسی الرضا ای جان عشق
السلام ای بهر عاشق سرنوشت                        السلام ای تربتت باغ بهشت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کوثر، متن پیام به شرح زیر است؛
ای قبله‌آمال مشتاقان! هنگامی كه نقش گنبد پر نور تو در پرده‌چشمان مان می‌افتد، آمیزه‌ای از احساس تعالی و شكوه در قلب‌‌هایمان می‌نشیند. نقشی كه محبت و دوستی تو را پیوسته در رگ‌هایمان به دوردست‌ترین منافذ جسم و جان می‌رساند و حاصل این پیوند چیزی نیست جز فروزان‌تر شدن آتش عشق ولایت تو كه به مثابه‌میراثی پر ارج در سینه‌هایمان جاوید شده ‌است.
اینجا خاكی است كه وسعت صد افلاك در برابرش بهایی ندارد، زمینی است كه قرن‌های دیرینه میزبان وجودی بزرگوار و باعظمت است؛ وجودی كه تا بوده، سرچشمه‌پاك مهر و لطف و عطوفت بوده است.
زهد، کرامت اخلاقی، بخشش، فروتنی و عزت نفس از جمله ویژگی‌های امام هشتم شیعیان به شمار می‌رود و مایه فخر همه مسلمانان جهان است.
اينك، خورشيد دين از خاك خراسان مي‌تابد. اينك، ميلاد «علي بن موسي الرضاعليه السلام» است.
اينجانب ضمن تبريك اين ایام میمون ، مبارک و نورانی محضر همه عاشقان و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت در جای جای این کره خاکی و همچنین همکاران و دانشجویان محترم، از خداوند بزرگ و بلند مرتبه براي همگان توفيق كسب فيض و بهره مندي بيش از پيش از درياي فضائل و كرامات اين سرچشمه زلال رحمت الهي را مسألت دارم.