صفحه اصلی
اخبار دانشگاه

برگزاری مسابقه آشپزی در دانشگاه کوثر

به مناسبت آیین باستانی شب یلدا و با تلاش مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کوثر، مسابقه آشپزی در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کوثر، در این مسابقه آشپزی دانشجویان با ارائه غذاهایی همچون میرزا قاسمی، کدوپلو، اسلایس کیک مرغ، کوفته تبریزی، شوربا، کشک زرد و بلغور شیر به رقابت پرداختند.

با رأی داوران در این مسابقه خانم کوثرسادات گلچوبیان با ارائه غذای میرزاقاسمی موفق به کسب بالاترین امتیاز شد و به عنوان نفر برتر معرفی شد.

شایان ذکر است داوران مسابقه تعدادی از اعضای هیأت علمی و کارکنان بودند و با تست مزه غذاها به طعم، مزه، سلیقه و سفره آرایی نمره دادند.

 
اذان صبح:  
طلوع خورشید:  
اذان ظهر:  
غروب خورشید:  
اذان مغرب:  

مرکز استان:
طول جغرافیایی:
عرض جغرافیایی:
روز:
ماه: