کسب دو رتبه نخست جشنواره روابط‌عمومی‌های برتر دانشگاههای کشور توسط روابط عمومی دانشگاه کوثر

به گزارش روابط عمومي دانشگاه كوثر،
در جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی، پارک‌های علم و فناوری و مؤسسات تابعه كه امروز (دوشنبه) با حضور وزیر علوم، برخی از معاونان و رؤساي روابط عمومی‌های دانشگاه‌های سراسر کشور در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم به صورت مجازی برگزار شد، روابط عمومي دانشگاه كوثر در دو شاخص اطلاع رساني و ارتباط با رسانه و تبليغات و انتشارات در راستاي اجراي مديريت سبز  در جايگاه اول قرار گرفت.
در اين جشنواره دانشگاه‌های سراسر کشور به چهار گروه تفکیک و در هر گروه در سه محور عمومی رتبه‌های اول، دوم و سوم برگزیده شدند.
بنابر اين گزارش در گروه چهارم دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي سراسر كشور دانشگاه كوثر در شاخص هاي اطلاع رساني و ارتباط با رسانه و تبليغات و انتشارات در راستاي اجراي مديريت سبز در جايگاه نخست قرار گرفت.
گفتني است تعداد آثار دریافت شده از سوی دبیرخانه جشنواره در فراخوان حدود ۵ هزار اثر از ۱۰۵ دانشگاه، پژوهشگاه و پارک‌های علم و فناوری بود و هيأت داوران متشکل از استادان برجسته دانشگاه‌های بزرگ کشور و افراد صاحب نام به داوری آثار پرداختند.