پیام رییس دانشگاه کوثر در آستانه انتخابات دوم اسفند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کوثر، دکتر علیرضا حسینی رییس دانشگاه کوثر از آحاد ملت بزرگ ایران به ویژه دانشگاهیان جهت حضور باشکوه در انتخابات دوم اسفند دعوت نمود.

متن پیام به شرح زیر است:

مقام معظم رهبري (مدظله العالی): حضور پرشور و آگاهانه همه مردم در انتخابات دوم اسفند در حل مشکلات داخلی و بین‌المللی مؤثر است.

ملت بزرگ ایران

خدای را شاکریم که گام‌های باصلابتتان در راهپيمايي بزرگ يوم‌الله ۲۲ بهمن در فضاي ايران اسلامي طنين انداز شد. شكوه آن حضور بي‌نظير در روز دوم اسفنده ماه و در پاي صندوق‌هاي رأي تكرار خواهد شد.
دوم اسفند همه با هم به پاي صندوق‌هاي رأي مي‌رويم تا ثابت كنيم ايران، كشوري مستقل و مقتدر است.
تجدید بیعت با آرمان‌های بنیانگذار جهمهوری اسلامی، پیروی از ولایت فقیه، قدرداني از خون شهدا استمرار امنيت داخلي و استقلال جهاني و همراهی با سیاست‌های دولت تدبیر و امید همه و همه با حضور شما در پاي صندوق‌هاي رأي عينيتي دوباره مي‌يابد.

انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی هم يك حق و هم يك وظيفه است لذا به حول و قوه الهی در روز دوم اسفند ماه همه با هم، همدل و هم‌صدا از هر جناح سياسي، اعم از شيعه و سني با رعايت كامل حق و حقوق يكديگر رأي مي‌دهيم .

پيشاپيش حضور آگاهانه و پرشورتان را در پاي صندوق‌هاي رأي ارج می‌نهیم.