پیام تبریک رییس دانشگاه كوثر به مناسبت گرامیداشت مقام مادر و روز زن

پیام تبریک رییس دانشگاه كوثر به مناسبت گرامیداشت مقام مادر و روز زن

دکتر علیرضا حسینی رئیس دانشگاه کوثر، طی پیامی ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن را به بانوان گرامی تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه كوثر متن پيام به شرح زير است:
امروز روز شادی و شعف است. آنجا که فاطمه باشد و ریسمان مهر او فرش زندگیمان را به عرش سعادت بپیوندد و زلال محبتش بوستان ایمان را آبیاری کند و پرتو کلامش علف های هرز باغ هستی را بسوزاند، جای غم نیست؛ جای سلام است و درود.
توجه به شخصیت نورانی حضرت فاطمه (س) که حجت خدا بر ائمه معصومین(ع) بوده نه فقط برای زنان ما، که برای همه آحاد مرد و زن مسلمان و بلکه هر انسان جویای حقیقت سرمایه ارزشمندی است که قادر است انسان و انسانیت را از غبار اوهام و انحرافات رهایی بخشد و او را به سر منزل مقصود رهنمون گردد.
روز ولادت چنین بانوی والایی که به شایسته ترین وجه از سوی حضرت امام خمینی(ره) به عنوان روز زن و روز مادر نامیده شد؛ جهت گیری بی نقص آن امام همام را در معرفی مسیر تعالی به بانوان نشان می دهد.
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) دخت گرامی نبی مکرم اسلام و روز زن را به همه دانشجويان و همکاران به ويژه بانوان گرامی فعال در عرصه دانشگاه تبریک و تهنیت می گویم. امیدوارم روح بلند حضرت فاطمه زهرا (س) دستگیر و راهنمای همه ما باشد.