پیام تبریک رئیس دانشگاه کوثر به مناسبت عید نوروز

پیام تبریک رئیس دانشگاه کوثر به مناسبت عید نوروز

یا مقلب القلوب والابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول والاحوال حول حالنا الی احسن الحال
سپاس پروردگار یگانه را که مجالی فراهم نمود تا سالی سرشار از همدلی،تعامل ، تفاهم و تبادل آرا واندیشه را باتجربیاتی ارزنده سپری کنیم و توفیق خدمتگزاری را  به ماعطا فرمود .
اینک در آستانه شکوفایی و رویش دوباره ی طبیعت ،بهانه ی خجسته ای ست تا با تدبر و اندیشیدن در باز آفرینی و رستاخیز طبیعت به نو آوری و نوسازی در امور خویش بپردازیم .
از صمیم جان عید سعید نوروز را به همه ی دانشگاهیان خدمتگزار شاد باش عرض می کنم واز کوشش های ارزنده همه ی همکاران عزیز قدردانی می نمایم .از درگاه حق تعالی سالی سرشار از بهروزی و نیک فرجامی وروزهای نیک و ثمر بار برای  اعضای هیئت علمی، کارمندان ،دانشجویان و خانواده های گرامی آنان مسئلت دارم .
امیدواریم سال آتی با تدبیر وهم اندیشی  شماخردمایگان و اندیشه ورزان والاگوهر سالی پر از برکت ،امید و موفقیت برای جامعه ی دانشگاهی در پیش داشته باشیم و شادی، سربلندي و دوري از هر نوع بيماري بهره ي همه ی هموطنان عزيز گردد.شایسته است از زحمات بی دریغ پزشکان ،پرستاران و کادر درمانی كه بيش از وظيفه خود براي  درمان این بیماریي مي كوشند، تقدیر و تشکر نمایم .