پيام تبريك رييس دانشگاه كوثر به مناسبت هفته دفاع مقدس

پيام تبريك رييس دانشگاه كوثر به مناسبت هفته دفاع مقدس

رئیس دانشگاه کوثر طی پیامی ۳۱ شهریورماه آغاز هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کوثر، متن پیام دکتر علیرضا حسینی بدین شرح است :
دفاع مقدس، رساترین واژه در قاموس ایستادگی ملت قهرمان ماست و بیانگر ایستادگی و مقاومت بیدار دلانی است که  هفت شهر عشق را در هشت بهار آزادگی پیمودند.
دفاع مقدس، نام آشناترین واژه در قاموس حماسه‌های عزت‌آفرین ایران، نمادی از فرزانگی ملت سرفرازی است که خاطرات دلاوری‌های آن، در تاریخ شکوهمند این دیار به یادگار خواهد ماند.
۳۱ شهریورماه، آغاز هفته دفاع مقدس، یادآور رشادتهای جاودانه مردم غیور ایران زمین و فرزندان شریف این آب و خاک است.
بي ترديد هفته بزرگداشت "دفاع مقدس" كه به فرموده‌ی مقام معظم رهبری «اوج افتخارات ملت ایران است» فرصت ارزشمند و مغتنمي است تا ملت سرافراز و غيور ايران اسلامي بار ديگر با مرور خاطرات و حماسه‌هاي سرداران دلير خود در جبهه‌هاي حق عليه باطل، ضمن تجديد ميثاق با آرمان‌هاي شهدا، از رزمندگان، ايثارگران و يادگاران هشت سال جنگ تحميلي، تجليل و تكريم نمايند.
اینجانب ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس، از خداوند متعال و روح والای شهیدان کربلا و شهیدان اسلام و ایران، سلامتی، عاقبت به خیری و برکت در زندگی و سودمندی لحظات عمر را برای همگان، به ویژه رزمندگان، جانبازان و آزادگان سرافراز، خانواده های معززشان، ملت فهیم و دلاور و تمام کسانی که در راه آبادانی و سرافرازی و توسعه ایران گام برمی دارند، مسئلت می‌کنم.
علیرضا حسینی رییس دانشگاه