پيام تبريك رييس دانشگاه كوثر به مناسبت ميلاد حضرت علي (ع) و روز پدر

پيام تبريك رييس دانشگاه كوثر به مناسبت ميلاد حضرت علي (ع) و روز پدر

به گزارش روابط عمومي دانشگاه كوثر دكتر عليرضا حسيني رييس دانشگاه در پيامي ولادت باسعادت حضرتي علي (ع) و روز پدر را تبريك گفت.
متن پیام دکتر عليرضا حسيني به شرح ذیل است:
سكان زمين و آسمان است علي
سلطان همه جهانيان است علي
ماه رجب، ماه نزول رحمت الهی و ماه اجابت دعاست و ایزد منان با حکمت بی منتهای خود، میلاد فرخنده یاور همیشگی پیامبر گرامی اسلام (ص)، امام علی (ع) را در این ماه عزیز قرار داده تا محبت خود را در این ماه بر عرشیان و فرشیان تمام نماید.
سیزدهم رجب، افزون بر شادمانی میلاد شهریار خردورزی و عدالت، با احترام به ارجمندی مقام پدران و سپاس از مهر گسترده ایشان معطر شده است.
بی تردید حضرت علی علیه السلام  یاور راستین و همیشگی پیامبر گرامی اسلام (ص)، در ترویج و گسترش دین مبین اسلام و ارزش های الهی و توحیدی آن، تلاش بسیار و نقش بسزایی داشته و عدالت بزرگترین شاخص بزرگ مردی است که در مسند قضاوت هیچگاه از آن عدول نکرد و همواره پیروان خود را به این امر الهی فرا خواند.
اینجانب میلاد مولای متقیان حضرت علی (ع) و "روز پدر"را به همه پدران و دانشگاهیان تبریک عرض نموده و پیروزی و سلامتی شما و خانواده‌ گرانقدرتان را همواره از خدای سبحان خواستارم.