پيام تبريك رييس دانشگاه كوثر به مناسبت كسب رتبه اول و موفقيت واحد روابط عمومي

دكتر عليرضا حسيني، رييس دانشگاه كوثر در پيامي كسب رتبه اول و موفقيت واحد روابط عمومي را در جشنواره روابط عمومي هاي برتر دانشگاه ها وپژوهشگاه هاي وزارت علوم تبريك گفت.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه كوثر، متن پيام به شرح زير است:
بی‌شک، دنیای امروز، دنیای ارتباطات است و نقش روابط عمومی ها به عنوان طلایه داران توسعۀ آگاهی، غیرقابل انکار و قابل تقدیر است.
قرار گرفتن روابط عمومي دانشگاه كوثر در بين برگزيدگان جشنواره روابط عمومي هاي برتر وزارت علوم، تحقيقات و فناوري بسيار مسرت بخش و مايه مباهات است.
كسب اين مهم نشان از پويايي، كارآمدي، تعامل و ارتباطات اثر بخش مجموعه روابط عمومي دانشگاه كوثر است.
اينجانب اين موفقيت را به همكاران ارجمندم در روابط عمومي دانشگاه تبريك عرض نموده و اميدوارم در ادامه راه با هم افزایی، هم اندیشی، صداقت، شجاعت و امانت در جهت انجام رسالت خطیر خود فعاليت كنند.
دكتر عليرضا حسيني
٢٣ تير ماه ٩٩