پيام تبريك رييس دانشگاه كوثر به مناسبت عيد سعيد مبعث

شناسه : 37741968

پيام تبريك رييس دانشگاه كوثر به مناسبت عيد سعيد مبعث

به گزارش روابط عمومی دانشگاه كوثر، دکتر عليرضا حسيني رييس دانشگاه كوثر در پیامی فرا رسیدن عید سعید مبعث را تبریک گفت. متن این پیام بدین شرح است :
بسم الله الرحمن الرحیم

فرخنده باد بر همه عالمیان، بعثت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفي (ص)، او که بعثتش تمام کننده کرامت های اخلاقی است

روز مبعث روزی است که حضرت محمد(ص)، از سوی خدا به پیامبری نایل آمد و مأمور شد که بت‌پرستی را از زمین بردارد و خداپرستی را رواج دهد و پیام وحی را به مردم برساند. در واقع فلسفه مبعث دعوت به خدا و تکامل انسان‏ است و فلسفه بعثت انبیا، اجرای برنامه الهی تکامل انسان و پاسخگویى به نیازهاى مادى و معنوى اوست .
اینجانب فرارسیدن عید بزرگ مبعث که یادآور توجه الهی به انسان و آموزش دهنده خدا پرستی است، را تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم با تأسي از فلسفه و اهداف بعثت انبیاء همواره در مسیر و مدار خداپرستی، حق و عدالت حرکت نمائیم.