صعود ١١ پله ای دانشگاه كوثر در جدیدترین رتبه‌بندی پايگاه استنادي علوم جهان اسلام ISC

رييس دانشگاه كوثر از ارتقای يازده پله‌ای این دانشگاه در جديدترين رتبه بندي دانشگاه‌های كشور از سوي پايگاه استنادي علوم جهان اسلام" ISC "خبر داد.

دكتر عليرضا حسيني با اعلام اين خبر، بیان داشت: در رتبه‌بندی جدید دانشگاه‌های کشور که به تازگي از سوی پایگاه استنادی جهان اسلام اعلام شده است، جایگاه دانشگاه كوثر با ١١ پله صعود از رتبه ۴۲ در سال گذشته به رتبه ۳١ کشور و نخست استان ارتقا یافته است.

وی افزود: دانشگاه كوثر در این رتبه بندی در بین دانشگاه‌های کشور از بازه ۵۰-۴۱ در سال ۹۷-۹۶ به بازه ۴۰-۳۱ در سال ۹۸- ۹۷ ارتقا یافته و بالاتر از بسیاری از دانشگاه‌های ديگر قرار گرفته است.

دكتر حسيني افزود: رتبه‌ بندی دانشگاه‌‌های کشور هر سال از طرف ISC و بر اساس معیارها و شاخص‌های پنج‌ گانه پژوهشی، آموزشی، وجهه بین‌ المللی، تسهیلات و امکانات و فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی انجام می‌گیرد.

رييس دانشگاه كوثر دستیابی به این موفقیت و رشد دانشگاه در زمینه‌‌های علمي، بین‌المللی، پژوهشی و آموزشي را مرهون تلاش بی‌وقفه اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارمندان برشمرد و اظهار امیدواری کرد شاهد پيشرفت و توسعه دانشگاه كوثر در تمامی حوزه‌ها باشیم.